Što mogu u Udruzi

Ne brini se, mi ćemo ti pomoći odabrati - Učlaniš li se u Udrugu, profitirati možeš na više načina. Udruga je uvijek aktivna te nikada neće ponestati zabavnih i zanimljivih projekata, a upravo ti možeš biti voditelj jednoga.

Voditelj projekta

CPSApunčić, Srušimo stigmu, CPSA Healthy lifestyle - Ukoliko želiš razviti svoje liderske sposobnosti, naučiti koordinirati druge te osmišljati zanimljive sadržaje koje će zainteresirati mnoge studente, onda je ova pozicija savršena za tebe. Samo neki od primjera projekata kojih možeš biti voditelj su CPSApunčić, Srušimo Stigmu i CPSA Healthy Lifestyle.

Član redakcije Recipe

Kao član redakcije Recipe razvit ćeš svoje vještine pisanja i oblikovanja zanimljivih i atraktivnih tekstova te vještine samog istraživanja o znanstvenim temama. U sklopu rada u većem timu povezat ćeš se s kolegama koji dijele tvoje interese.

Voditelj evenata

Social i humanitarne - Kao voditelj evenata dobit ćeš priliku izoštriti vještine organizacije i komunikacije s drugima. Ovo je savršena uloga za tebe ako si kreativna osoba koja voli planirati razne događaje.

Fotograf

Kao fotograf, osim vježbanja svojih fotografskih sposobnosti, prisustvovat ćeš na svim CPSA eventima te na taj način skupiti razna iskustva.

Član organizacijskog odbora

Natjecanja, Kongres, - Kao član organizacijskog odbora natjecanja ili kongresa razvit ćeš mnoge vještine poput kreativnog razmišljanja, rada u timu te organizacije i provedbe velikih projekata. Surađivat ćeš sa svojim kolegama kao i drugim udrugama i sponzorima što će ti osigurati nezaboravno i veoma korisno iskustvo.

Član radnog tima

EPSA, IPSF Ukoliko postaneš član jednog od radnih timova (primjerice EPSA/IPSF tim) susrest ćeš se s brojnim izazovima u osmišljavanju malih projekata. Tvoj cilj će biti zainteresirati ostale studente za sudjelovanje na EPSA-inim ili IPSF-ovim događajima ili edukacijama te implementirati nove trendove poput Pharma Cafe-a.

Volonter

CPSA organizira mnoge javnozdravstvene kampanje za koje su uvijek potrebni volonteri. Volontiranjem ćeš steći iskustvo i znanje o javnozdravstvenim inicijativama, upoznati nove prijatelje i ono "najvažnije", skupiti CPSA bodove.

Što čekate? Pridružite nam se.